Bra träningsmåndag

Tjena, efter en ganska lugn helg vad gäller pulshöjande aktiviteter så var kroppen pigg imorse under cyklingen till jobbet (8,1 km). Rätt turbulent dag som tog en del energi så det var skönt att cykla hem runt fyratiden. Kokade upp massa tortellin som jag åt framför svtplay. Bytte snabbt om till löpargrejer och sprang runt Kungsholmen för att tajma lagom till måndagsträningen där jag och Hanna körde skiten ur varann på 5 st 700 meters i snö(o)vädret. Jag körde med en innebandyboll under lådan så fick slita duktigt, hon med vilket var bra.

Bytte till torra grejer för att sen jogga hem med en liten omväg så det blev två tre kilometer.

Nu kl 20 ligger jag i sängen, rätt mör i kroppen. Men väldigt nöjd med dan.
Käk som det passar ett solo-boende.

Så fint idag


Och sen fint att jogga längs vattnet hem

Godnatt.

Zzzzzz.
Martin

Be first to comment