45 minuter fin löpning och 15 minuter plåga

Hej alla, det snöar! I morse joggade jag genom skogen ner till vattnet för att sedan springa bort till sunnerstabacken där jag körde några vändor i backen med stavar. Jag fick till det bra med armarna och stavtagen så flåset och hjärtat fick jobba hårt. Det känns också att det tagit i armar och axlar. Det var en kanonfin morgon, alldeles lugnt och stilla. Jag mötte några hundpromenerare men annars helt lugnt.

Här blir det snart längdspår igen, mina hemmaspår, en flack slinga på 5 km. Om det blir mycket snö drar de ett anslutningsspår så man kan åka flera mil i jättefin miljö. Hoppas på det.

Uppe på toppen.


Träningen känns ganska bra. Det är som om kroppen börjar vänja sig vid flera timmar. Tyvärr är jag ju lite rastlös och vill få kvitton direkt, annars börjar jag fundera och oroa mig för att något är fel. Men jag försöker intala mig själv att det tar tid och att jag inte ska stressa eller pressa min klena kropp för hårt. Kontinuitet och tålamod är rätt recept för att kunna åka snabbare mellan Sälen och Mora.

Be first to comment