5 km testlopp

På morgonen sprang jag och Sixten våran 5 km långa testrunda. Jag kapade hela två minuter mot tiden i början av oktober. Det är så klart bra men jag hade hoppats på en bättre tid. Jag kan ju skylla på att alla varit rejält sjuka här hemma (utom jag) och att det var blött och segt på stigen längs vattnet men jag vet inte om det är anledningen. Det är också svårt att få upp pulsen, mjölksyran kommer i benen och jag flåsar som bara den men pulsen är ändå inte så hög som den varit tidigare. Jag vet inte varför men jag skulle gärna vilja ha en bra förklaring. Kanske är det bara så att jag inte är så van att ta ut mig eftersom jag den senaste tiden kört mycket lugna långpass. Säkert inget att fundera för mycket på.


Jag och Sixten tar igen oss på trappen efteråt. Sixten som är lite sjuk sov i och för sig mest under rundan.

Be first to comment