Carbonology feather

Nils på skk har en Carbonology feather nere på bryggan som han testade för första gången nu ikväll.

Den såg jäkligt kul och snabb ut. En k1a med läns och liten hood vid fötterna.


Hans egna ord om hur den kändes:

Rankare än legacyn, tyckte jag spontant, men kan delvis vara påverkat av att jag satt i havskajak-torrdräkt. Inte übersmidig i den dräkten. Re-entry – kanske om jag tränar riktigt riktigt mycket på det. Just nu inte i närheten av att komma upp. Höga kanter runt brunnen. Men den kändes skön att sitta i. Ni som är mer vana vid K1or kommer nog gilla den. Jag kommer nog plaska runt lite i hamnen i den emellanåt…

Marre

1 Comment

  • Svara december 11, 2016

    Erik Wildenstam

    Kollade lite på den. Gillar konceptet men den är riktigt smal i sittbrunnen.

Leave a Reply