Cold feet paddle race

Tja bloggen,

 

I söndags var det då dags för Cold feet paddle race som arrangeras nere i Bråviken av Jonny Torstensson. Ett i ärlighetens namn rätt så enkelt arrangemang men någon måste ändå göra det.

Från Stockholm var det bara jag och Nils som brände ner men väl därnere var det heta namn som Emil Torstensson (mr två pass per dag på paddelmaskin) och Isak Forsberg (mr “även han två pass per dag på paddelmaskin”)

Jäklar vad folk kör hårt.. två pass per dag på maskin, det är rätt bra.

 

 

Här Isak Forsberg som visar att Rene (red anm. en kanotist som paddlar snabbt nere i Danmark) har bra teknik.

Emil som visar upp sin fina Elio Sonic. Jag testade den på bockar inne i köket här och kändes fin. Gillar verkligen fören på den, väldigt ball.

Nils kör en raggarstil som den militär han är, “den förberedde överlever”. Här förbereder han sig med hjälp av Systemetpåsar.

Mycket vita kanoter och mycket Carbonlogy härnere i Bråviken. Emil och Torstenssons kör ju såna rackare.

Smygfoto här på en snubbe som gjorde frukost åt oss på Mcdonalds i Kungens kurva. Jag åt ett tre äggmackor  samt en bagel med juice till, Nils drog äggmacka+bagel+yoghurt med musli och en kaffe till.

den såg inte riktigt ut så men nästan. Donken gjorde faktiskt bra grejer.

Lastning tidigt på morgonen. Min blå-gröna Think och Nils rosa (min föredetta)

 

Racet då.. det kändes och gick bra. Starten gick lugnt, Känner att där har jag blivit bättre. Jag låg och drog nåra kilometer med Isak och Emil på var sida. Efter ett tag hoppade Isak av, jag la mig på Emils våg och fipplade med mina poogies, då puttrade Emil iväg. Jag hade en del problem med avdomningar i två fingrar i höger hand (varför?) så stretchade lite under resans gång. Avståndet växte och blev kanske 1,30 min vid målgång fram till Emil och kanske två min bak till Isak.

Kroppen var fräsch, muskler helt okej fräscha men det var det där jäkla avdomningarna som störde och vänster poogies som korvade sig längs paddelskaftet. Rackarns.

Ändå rätt najs att formen kan känns bra mitt i vintern trots otroligt lite paddling.

 

Hej Hopp,

 

Martin

Be first to comment