Föredrag om åec och systrar i bergen

Tjena, 

Jag är på föredrag om åre extreme challenge som Scott Cole har på Holiday.

Och en ball film från 2014.
Språkades vid nu innan med en tjej Johanna som har “systrar i bergen”.

Checka in deras sajt.

Systrar i bergen

Idag har det regnat hela hela dan, riktigt grått. Nästan all snö o dalen är borta så jag tog på mig dubbskorna och sprang från tott och upp en bra bit på skutan (tusenmetern dal) sen ner igen, åkte sen hem och försökte ta en powernap men adhdn kickade in och det blev mest youtubande.
Tog ett bad nu precis innan föredraget och insåg att trots mitt stundtals slarviga intag av mat (främst dålig mat och ej protein mm mm) så är jag rätt så stark. Känns framförallt på löpsteget och styrkeövningarna på gymet. Chins mm.

Spegelselfie, varning för tonårsvarning.

//Marre

Be first to comment