Hemma igen

Det var en bra vecka i Idre, både med familjen och träningsmässigt. Det blev fyra pass på sex dagar vilket får ses som godkänt. Det var varierande förhållanden under veckan med både snabba spår och tunga sega spår med nysnö. Träningsmässigt ligger jag betydligt bättre till i år än förra året vid den här tidpunkten. Det känns och märks också i spåret. Pulsen är lägre och jag är starkare. Jag kan staka i fler partier nu än tidigare och jag har bättre driv både vid stakning med frånskjut och vid diagonal. Känns kul och spännande inför de kommande seedningsloppen. Jag hoppas att det kommer snö och blir kallt snart så att loppen i Uppland och Stockholm blir av.

Igår åkte barnen längd, hela 7 km. Jag och Sixten följde med och hejade och käkade bullar och snö.

Sixten torråkte lite hemma i stugan.

Bullpaus.


Arvid kör stakning med frånskjut.

Be first to comment