Nyårsaftonsrunda

Jag och Sixten tog en jogg förbi hemmabacken i morse. Sixten sov hela vägen, han laddar nog för kvällen. Dagens runda blir så klart årets sista träningspass. Det finns ändå inte så mycket att utvärdera eftersom jag kör årsvis med brytpunkt runt Vasaloppet. Det som kan nämnas är väl att sensommaren var bedrövlig mig sjukdomar och allmänt låg motivation. November och december har däremot varit riktigt bra. Svårt att säga om jag förbättrat mig. Med löpningen känns det inte så men det kan kanske bero på att jag bara springer med Sixten i joggingvagnen och det känns tungt. Ett litet kvitto fick jag ändå när vi var i Idre. Längdåkningen känns bättre än någonsin men svårt att veta vad det innebär i praktiken. Jag var för första gången starkare än min svåger Johan men om det beror på mig eller honom är oklart, troligtvis ligger sanningen någonstans för emellan. Gott Nytt År!

Be first to comment