Prepp inför Musikhjälpen 

Har med mig galet mycket kläder.. säkert tre fyra kompletta underställsställ att byta med. Kommer inreda min havskajak (Prijon Touryak 500) med liggunderlag överallt så det kommer vara som att sitta i en varm fin termos. Kommer paddla i långkallingar och en vinterhavskajakjacka (gula på bilden),

Biff runt halsen, mössa nära till hands. Har med mig torrdräkten som kan vara fin att dra på mig framåt kvällningen. Paddlingen är bara fem mil men de räknar med att den tar runt 10-12 timmar pga lugnt tempo och massa pauser. 

Hemligheten är att inte paddla sig svettig och hålla sig torr!

Vi får käk av 24 hour meal, såna där man bara häller i vatten i. Vatten tar jag från Mälaren som jag kokar.

Har raggsockor på mig i kajaken men vid landstigningar så har jag ett par Goretex vantar som jag sätter på händerna och skjuter mig upp sittandes i kajaken sedan sätter jag på mig vinterkängorna sittandes i kajaken och kliver i land snustorr.

Genomtänkt och erfarenheter.. kokar två termosar med te hemma som jag tar med och 1,5 L vanligt dricksvatten får vara med.


Nå det här blir väl bra?

Marre

Be first to comment