Ro & Paddla för Musikhjälpen

Saxat från hemsidan:

Mellan den 12:e och 15:e december ror & paddlar vi från Stockholm till Örebro, för att samla in pengar till Musikhjälpen 2016.

Vi startar vid Stockholms Stadshus måndagen den 12:e december klockan 09:00, ror & paddlar tills vi är framme i glasburen på Stortorget i Örebro.

Deltagarna har med sig en fysisk insamlingsbössa och vi uppmanar rodd- & paddelsverige till att möta upp, ro/paddla med en stund och bidra, samt att starta egna initiativ tillsammans med Ro & Paddla för Musikhjälpen.

En av de Melkerkajaker som paddlas från Stockholm till Örebro, inklusive ett större antal storslagna upplevelser och fina produkter, auktioneras ut till förmån för Musikhjälpen.

Under december erbjuder Melker Kayaks återförsäljare en för Ro & Paddla för Musikhjälpen unik Melkerkajak, där 200kr går till Musikhjälpen.

Dessutom erbjuder Klean Kanteen Scandinavia en för Ro & Paddla för Musikhjälpen unik termosflaska i rostfritt stål och med bambukork, där 50kr går till Musikhjälpen.

Ro & Paddla för Musikhjälpen är ett engagemang för Musikhjälpens insamling och för viljan att arbeta för alla barns rätt till skola i krig och konflikt.”

 

 

Jag kommer köra en havskajak, antingen från Kajaktiv eller en från Kajaksidan. Kommer bli en fin dag på vattnet!

tror inte solbrännan kommer bli så fet nu som i somras..

Be first to comment