Vilodag idag

Nu har det blivit 4 dagar i rad med bra längdträning. Igår körde vi hårt i 90 minuter, det blev ca 60 min A2 och 30 min A3. Det snöade så det var segt i spåret. Jag och Johan turades om att dra och det var stor skillnad om man låg först eller bakom i spåret. Under gårdagens kvällspass kändes det ok men sen när vi kom hem till stugan var jag rejält matt. Jag somnade tidigt men kände mig ändå seg idag. Så det passar bra med vilodag idag med tanke på stormen ute. Vilodag betyder ingen träning men vi har varit i badhuset i stället. Jag gick dock dispens på eftermiddagen när jag vilade helt tillsammans med Sixten när han sov sin eftermiddagslur.

Johan snäpper också upp sig för varje dag som går och han stack ut en sväng i spåret idag också. Vi får väl se hur träningen går för oss imorgon.


Blåsigt idag.

Be first to comment