1,5 mil stakning

Igår blev det 1,5 mil stakning medan Arvid var på bandyträning. Det var lite halvsega spår. De hade dragit nya på förmiddagen men plusgraderna gjorde att det inte frös. Det var många ute i spåret. Det känns som att alla Vasaloppsåkare inser att det är nu eller aldrig om man ska hinna få till någon träning. Det är ju bara cirka sex veckor kvar nu.

På söndag ska jag köra Grotfallsrundan i Grängesberg. Jag är lite nervös för jag vet inte vad jag kan förvänta mig. Jag är helt klart bättre tränad nu än tidigare och framförallt vid den här tiden på året. Men frågan är om det gör någon större skillnad på ett seedningslopp. Första målet får bli att hitta en bra och lagom öppningsfart som jag sedan kan öka på de två sista varven. Siktar till att börja med att ta mig till led 6, bättre än det är just nu bonus.


Det känns som vinter när man har skidorna ute på trappen.

Be first to comment