Badminton?

Jo ni.. det är helt sant. Var och lirade badminton nu ikväll vid Frescatihallen. En del ångest i hela det där universitetsområdet.. har varit där en del och pluggat. Det har varit kul men inte alltid askul. Antar att livet är så. Upp ner, ner upp. Mestadels upp bör det ju vara men man måste också vara rätt så tolerant att det kan vara ner ibland. 

Som nu ikväll när vi spelade volleyboll. Det är ju inte alltid så snygga bollar. Oftast rätt dåliga bollar med mycket nätträffar och skit som går ut men då är det desto roligare när man får till bra spel. Hajar ni parallellen till livet?

Selfie.


Och mestadels Kalle Anka-spel som Långben här får symbolisera.

Kul dag för övrigt på jobbet där min bordsgranne Pernilla är ett glatt ämne!

Var hos päronen igår och hade mys där Akka står för stor del av underhållningen. Gud vad jag vill veta vad som händer därinne i huvet.

/Marreman

Be first to comment