Bra kvällspass

Nytt år och nya tag innebär fortsatt träning. På måndagskvällen testade jag för första gången Uppsalas för tillfället enda spår. Det ligger bredvid studenternas idrottsplats och är ett varv på cirka 400 meter, gjort av snö från bandyplanerna. Jag hade ingen direkt plan när jag drog dit utan tänkte känna mig för. För första gången någonsin hade jag inget fäste så det var stakning som gällde. Ytan där spåret ligger lutar en aning så det är svagt svagt nedåt på ena sidan och tvärtom på andra. Vi var runt 20 pers som samsades i dubbelspåret så det var lugnt. Stakningen kändes bra så efter några varv bestämde jag mig för att köra 2 mil. Det gick bra men var lite segt efter 12 km men sedan flöt det på bra. 

Det blev 20,34 km. Tid: 01:15:29. Puls: Snitt 154, Max 165.

Be first to comment