Kom ut och luftade benen

Idag hann jag springa en liten runda medan Sixten var på förskolan. Vi håller på att skola in honom så idag gick ifrån i några timmar. Så jag stack ut i skogen i en dryg halvtimme. Det var första gångenpå cirka två veckor som jag sprang så det var lite stabbigt i benen. Jag joggade lugnt men sprang på hårdare de sista två kilometrarna där jag fick upp pulsen i A3. Kändes helt ok.

En rolig sak är att min svåger Johan verkar ha fått rejält med eld i baken efter julen i idre. Han tränar på bra nu och har anmält sig till två seedningslopp. Så det blir väl som vanligt på Vasan att han kör ifrån mig. Men det känns ändå kul att vi kan sporra varandra att träna mer och bättre. Då borde det ju också gå snabbare i spåret!


På vissa ställen i skogen var det rejält halt och en del snö. På andra var det barmark.

Be first to comment