Lugnt men jobbigt långpass

Hoppade på i hemmaspåret och körde en längre runda på 2,5 timmar. Efter nattens snöfall drogs spåren ner mot Hågadalen så jag körde ner i dalen. Det var varierande kvalitet på spåren. Det är fortfarande lite för lite snö och en hel del genomslag. På de flesta ställen är det gräs under så det är ingen större fara. Spåren var dock väldigt mjuka och dåligt stavfäste så jag fick slita hela tiden för att hålla lite fart. Detta blev femte längdpasset den här veckan som varit riktigt bra träningsmässigt och känslan har också varit bra. Jag vilade igår trots att jag kände mig ok. Idag kändes det dock riktigt segt men det är svårt att säga hur mycket som är på grund av sega spår. Det är svårt för mig att bedömma. Mysigt i alla fall att vara ute i det fina vinterlandskapet och all träning får väl ses som bra träning för mig just nu.

Be first to comment