Nya grejer

Tjaaa,

För ett par veckor sen så beställde jag en ny kajak från Zastera nere i Tjeckien. Bakgrunden till det är att den som jag haft nu två år har varit för rank.. satan vad rank den har varit till och från. tog många timmar innan jag ens lämnade strandkanterna inne i stan. jag minns en gång när jag paddlade runt Kungsholmen med Hanna Höij.. blåste och var vågor. SHIT. Jag blev nästan religiös under den trippen. Tripp trapp trull.

min förra ser ut såhär och den är nu såld och är nånstans i södra Sverige hos en pajsare.

 

Var imorse svintidigt vid en lastbilsterminal som enligt utsago skulle öppna 08, jag var där 07 för att hon i telefon sa att “joo kom hit, det är alltid nån här”. Tjena tjena. Inte en människa där. Jag hade på riktigt kunna plocka varenda dator där i lokalen utan att nån enda hade sagt nåt. För det var ingen där. Jag ringde på klockor och ropade..

Se bild här, känslan av Tjernobyl var rätt stark.

En trött penna stod där för underskrift, någon som vet vad det står? Ryska?

Väl packad.. men ändå kolfiber och åkt lastbil halva europa.. dock inte Postnord så jag hade ett litet hopp.

 

packade upp och den var helt hel. Hallejuja! Lastad och surrad på min husbil.

fin fin.

Ser ni min bil?

 

Nu ska jag jobba några få timmar sen hoppa ner i kajaken och senare ikväll på fest hos Harding.

Skoj.

 

 

Imorrn Lidingö Runt med polarna, och i augusti blir det Dalsland Kanotmaraton. Det blir väl kul hörrni?

 

Marre

Be first to comment