SS… sportsöndag

Shit. Asså jag vet inte vad som sker. Adhdn kickar in rätt bra till och från. Verkligen vecka från vecka.

Vaknade rätt tidigt imorse och klämde en omelett till frulle medan jag såg massa youtubeklipp. Åkte sen KOMMUNALT till Danderyd sjukhus där jag blev hämtad av pernilla -grundins kompis. Jag skulle vara med på en sån där Nordic Military training. Jag har helt klart en skeptisk inställning till det där påfundet men äsch, måste ju testa och dagens upplägg går inte att säga nej till. 3 timmar löpning med massa olika stationer där det skulle göras en massa (sjukt många) repetitioner av armhävningar, situps och knäböj. Kommer ha löjlig träningsvärk överallt imorrn!

Åkte fel fel fel imorse.. först åt fel håll vid Fridhemsplan sen åt Ropsten och inte åt Mörby. Shit Marre, du är ingen guide direkt.


Där var vi, typ 60 pers. Bra ju.

Hällde i mig mycket lunch hemma och fick meddelande av Hanna Höij som ville paddla så tog moppen ner.

Var fint i solen men rätt så svalt. Inte direkt som i somras på gåtland.

Kolla bilder som Elis tog,

Jo, läste på David Holmströms blogg “från val till smal” en bra grej som stämmer 100% med hur jag tränar, utan pulsklocka och utan stress:

”Många använder pulsklocka, men den kan lura dig – jag anser att den är ett dåligt styrmedel för att hitta rätt i lågintensiv träning. Det är bättre att gå på känsla”. 
http://www.skidor.com/Grenar/langdakning/foljoss/Nyheter/aktuelltlangdakning/2016/tranarnatipsarrattintensitetitraningen/
Håller helt med. Det är Borg-skalan som gäller. Alltid.
Puls har fått alldeles för stort utrymme i träningskretsar. Puls tar inte hänsyn till dagsform och träningsvärk. Puls tar inte hänsyn till före och muskulär belastning. Puls tar inte hänsyn till syrupptag. Puls är ett relativt – men inget definitivt – sätt, att uppskatta träningen.

Hörs en annan gång!
Marreman

Be first to comment