Stockholmslängdåkning

Det har dumpat rätt bra i sverige senaste dagarna så det har krypt lite i längdåkningstarmen. Frågade Pernilla som jag lärde känna i Åre om hon ville åka till Ågesta idag vilket hon ville. 10,05 blev jag upphämtad imorse på lilla essingen trots att avtalad tid var 10,00. Well… fem minuter hit och dit gör kanske inget i ett långt liv.

Sjukt vintrigt imorse.

Vi körde ett tag, vet inte hur länge eller hur långt. Rätt så seg känsla i kroppen men det gick nog hyfsat snabbt ändå tror jag. Löjligt mkt folk ute i spåret. Inte direkt som Vålådalen där det knappt var en människa.

Här Pernilla som poserar 


Jag hade gjort blåbärssoppa på morronen som vi hällde i oss efteråt. Thermosen var ifrån när jag jobbade på kebnekaise 2002 eller 2003. Var däruppe som städare men sprang mest och klättrade en del.

Filip och Fredrik gjorde “får vi följa med 2012” och hamnade då på kebnekaise fjällstation och träffade en kille (Joni) som började när jag var där som vaktmästare. Han bor ensam på stationen två månader per år.. rätt ensamt!

Här är en bild från när jag var där,

Och en till. Mode.

Hörs sen,
MBe first to comment