Triathlon

Ja dom som har koll på mig vet att jag testar nya sporter lite då och då, och nu ska jag prova på lite Triathlon och hoppas på en Iron Man 2018.

Då jag har börjat kolla runt lite efter klubbar. Cyklar, våtdräkter mm mm fan det är en galen värld det där. Eftersom jag knappt kan hålla mig flytande blir detta spännande.

Jag gillar ju att spännande bågen ganska högt, så under 9 timmar är ju målet. Så nu håller jag på att ta lite proffshjälp och letar bästa utrustning. Så ni kommer kunna följa mig här när jag testar cyklar och prylar för att hitta det bästa och mest prisvärda grejerna.

Men först ska ju 2017 köras. Och även om paddelformen är sämsta på länge så kommer jag ändå försöka göra bra resultat både i Åre, och race for heroes och kanske tom isaberg extreme. Sen kommer jag självklart köra grymma pre Åre men bästa Mr kard i spetsen!

Men stora målet för i år blir nog VM i Kanada i OCR så jag ser sjukt mycket fram emot året. Jag börjar med arena run i mitten av februari. Och har ni inte provat och så är det där man ska börja. Lätta hinder, rolig miljö och kort bana.

Det passar tyvärr verkligen inte mig som inte har någon speed men är ganska bra på hinder.

Men tror topp 50 går till final och då är det som sprint i skidor alltså ett par korta lopp för att ta sig till final. Sjukt kul och kul att se för allt kan hända hinderna.

Så kolla in ibland och se hur det går ?

Hörs!

Be first to comment