Under 6 månader till Åre.

Hallå

Nu är jag tillbaka. jag har haft en galen höst med separation. Husförsäljning som vart rättslig och som du förstörde för mitt lägenhets köp. Men nu jäklar! Hittat mitt drömboende precis vid hammarbybacken. Har jobbat som en galning i höst för att kunna jobba lite mindre i vår för att kunna träna mer. Men vi får se hur det går. När folk tjatar brukar jag ge efter och det blir jobb ändå.

Men nu bara vänta till våren så jag kan börja träna som en galning.

Jag körde nyårslöftet på nyårsafton för att kolla formen. Har ju inte kört ett vanligt millopps tävling på flera år. Så jag va lite nervös. Både för att må illa länge och för vilken tid. Det blåste mycket och det är ett rätt kuperat lopp. Och jag hade gått upp 5 kilo i vikt par veckor innan. Va i Åre 10 dag och skulle åka skidor. Men sonen bröt benet dag 2. Så jag låg i stugan och tröståt 8 dagar. ?

Skrev på fb innan att det kunde bli allt från 36-45 min. Som sagt börja må illa redan efter en km då va jag uppe i 96 procent av min max puls. Sen va det bara att ligga där i 9 km. Sprang helt själv hela loppet så lite svårt att ta ut mig max kom upp till max 98 procent av maxpulsen. Men höll i ok.

Kom 2a på 35.28 så löpformen är ok. Men hoppas jag är på låga 34 innan åre.

Året har börjat ok 3 dagar i rad har jag kör cykel en timme ganska hårt sen löpning kvalité.

Idag vart det 3 löppass. cykelpass och 2 styrkepass. Så helt ok onsdag. Hade inte ätit på 22 timmar så kul att se hur kroppen klarade det.

Nu får det va slut för idag. Hörs snart igen. ?

Be first to comment