Bra helg

Helgen var fin alltså. Fredags på Stora Essingen hos N där det var en finfin kväll… Lördag morgon ute på FKI på djurgårn där det var intervaller med Nils och Jens. Nils har nu också en Zoomer och Jens sin vespa. Kul också att Jonas har en Zoomer. Hux flux kommer det vara ett ett par tre st utanför SKK i sommar.

Vi körde 10 st 4 minuters där det var helt okej känsla i kroppen.

 

Lördagkväll lite häng hos Jörgen i Sickla som fyllde år. Wangler kom förbi och han ska också med den 22a april och köra i ESTLAND med oss. Min käre pappa har åtagit sig att hjälpa till med service under loppet, Älskart!

Körde Zoomern hem vid 23 snåret med tunga ögonlock, trött..

Söndag morgon lite löpning och sen lunch och sånt hemma hos syrran ty Alice fyllde år. Johan grillade burgare iklädd klassisk hillbilly-klädsel.

Brallan Allan nedan.

och grymma Akka Smakka.

 

Söndagkväll.. drog och badade vid Sats på Vasagatan. Rätt så naaajs!

 

 

 

Nu på jobbet och sliter,

 

Tiarå.

Be first to comment