Dunderförkylning

Det har varit tyst från mig ett tag. Dels har jag ju börjat jobba efter föräldraledigheten vilket har lett till en del logistiska bekymmer i familjen. Det har i sin tur lett till att träningen blivit lite lidande. Men den största anledningen till minskad träning är den dunderförkylning jag åkt på. Jag tränade senast för en vecka sen. Sen dess har det varit öm hals, hosta, sprängande bihålor och snor i olika nyanser. Så det blev inget engelbrektslopp för mig. Jag siktar fortfarande på att åka bessemerloppet på söndag men det känns som om tiden rinner ifrån mig.

Annars är det bra och det är kul på jobben. Mest arbetar jag på Uppsalatidningen med annonsförsäljning vilket är sjukt kul just nu men såklart lite stressande då det gäller att göra affärer hela tiden. Sedan jobbar jag en dag i veckan med mitt bolag där vi säljer in swedish beach tour som är den svenska proffstouren i beachvolley. Kolla in deras hemsida och se var touren gör stopp i sommar swedishbeachtour.se!

Har du ett företag eller jobbar du på ett företag som skulle vilja hänga med på touren i sommar är det bara att slå mig en signal! Nollsjunoll-574 67 43
Be first to comment