Formtoppning?

Idag passade jag på att köra några varv igen medan Arvid tränade bandy. Det blev 13 km på 50 minuter. Det var fina snabba  spår så det säger väl inte så mycket. Nu har jag i alla fall fått ihop 45 mil skidor den här vintern. Jag landar nog på ungefär 60-65 mil innan Vasaloppet. Jag känner mig starkare och starkare men jag är lite orolig för uthålligheten. Det har blivit för få långa pass och de jag kört har orken tagit slut lite för tidigt för att det ska kännas helt tryggt. Nu blir det ett rejält långpass på söndag då jag ska åka engelbrektsloppet så då får jag bekänna färg. Sedan är planen att åka bessemerloppet helgen efter för att sedan, beroende på hur kroppen känns, ta det lite lugnare de sista två veckorna före Vasaloppet för att se om kroppen blir ännu piggare och starkare. Hoppas på det.


Jag ser lite sliten ut efter dagens träning. Men det är nog mest att jag blir röd i ögonen efter att jag kommer in från kylan.

Be first to comment