Första träningspasset på nio dagar

Förkylningen satt i länge men nu är jag på banan igen. Det känns bra i kroppen men såklart märks det att jag inte kunnat träna på över en vecka. Jag tänker köra bessemerloppet på söndag så därför körde jag på som vanligt på träningen idag. Jag har ju ändå rört på mig de senaste dagarna så jag hade ju på så sätt smygstartat för några dagar sedan. Det är svårt att känna och jämföra hur kroppen känns efter en förkylning. Men eftersom jag inte kände mig uppenbart sämre är det nog lugnt. Jag såg dock på pulsklockan att maxpulsen var något högre än den varit på träningen den senaste månaden men det är väl förhoppningsvis i sin ordning. 

Eftersom jag klarade led 5 tidigare i vinter har min plan varit att gå ut hårt och satsa på led 4. Om jag kroknar gör det inget. Men nu med tanke på hur den senaste veckan varit blir jag lite tveksam till hur jag ska göra. Jag får känns efter hur kroppen och huvudet känns på söndag. Det är ju bra läge då eftersom min svåger Johan också ska åka och han går alltid ut hårt så planen var att ta rygg på honom, nu vet jag inte om jag vågat det.


Ingen inspirerande bild men så ser verkligheten ut för oss vasaloppsfjantar i Uppsala.

Be first to comment