Är väl igång

Igen lite så smått med träningen.

Maken till ihärdig sjukdom var flera år sen jag hade. Varit hängig/icke träningsduglig nu ett par vexkor. Så fort jag kört nåt bra träningspass har jag känt av det dan efter. Inte så jag blivit dålig igen men känt nåt i kroppen… så det har varit väldigt lugna knappt pulshöjande grejer senaste månaden.

Sats igår där jag körde mina vanliga övningar och en del trx inspirerad av längdskidstekarn Adam Steen Adam Steens hemsida.

Plaskade nu i em vid djurgårn i kraftig vind. Det är fasen fint därute. Tarifa i all ära.. men jag gillar/älskar att uppleva vårens skiftningar härhemma.

Här Kalle och Oskar på jobbet, kollandes på gamla klipp från fångarna på fortet som Kalle gjorde i fem år. Han berättade mycket skvaller från vad som händer med deltagarna därnere. En skvallerblaska skulle svimma om de fick höra en bråkdel.

Hela dan idag har vi mest snackat om massa grejer, riktig fredagsfeeling!
Marre

Be first to comment