Dubbelpass

Här och häpna men idag blev det dubbelpass. Ett snabbt tjugominuters på sats Gärdet på lunchen där fokus var discomuskler (biceps och axlar) sen (lugna) intervaller i kajaken efter jobbet i strilande ösregn ute vid djurgårn. Shit vad det INTE är vår ute. Vad hände?!

Från omklädningsrummet på fki

Och som vanligt kul på jobbet


Ibland undrar jag vad vi gör, men det är klart vi gör saker. Vi gör ju en herrans massa program som rullar vecka efter vecka månad efter månad. Bland all lek så blir det alltså nåt bra utav det. 

Kanske därifrån jag är inspirerad av min träning, massa lek och hela tiden fokus på att genomföra de träningspass jag bara vill -helt utan tanke- men till slut så går det ju faktiskt rätt snabbt på vattnet.

Skulle jag göra annorlunda kanske det skulle gå snabbare men med lägre insats av hopp och lek.
Gjorde en instagramhändelse på Pernilla min kollega som en fitnesstjej verkar ha gillat rätt mycket.

Vill ni se vad jag la upp så lägg till mig på instagram: nordstrandmartin

Marre

Be first to comment