Fortsatt sjuk

Tjena,

Jag är sjuuk. Fasen vad det är odrägligt. På alla sätt. Ingen träning, Inget socialt. Bara jobba sina timmar för att få ihop till hyran och därefter kurera mig hemma i badkaret eller i sängen. På riktigt. Kroppen är bra gungig. Huvudet värker och bihålorna tjocka som e4an i rusning.

 

Vi har iallafall kul på jobbet. Här Emma och Malin (ni som har sett Hundtricket kanske minns henne?) som kollar på min gamla kexchokladreklam. Morotssoppa till lunch så det var ju gott. Kryddade den med ett par tre droppar tabasco för att få lite lite sting i. Gott hembakt bröd till. Tjejerna (60+) i köket kan laga mat de.

Vi i mitt rum

Syrran och en himla massa blommor. Hon fyllde ju år som ni vet. Fyrtiiooo. Hur ball är inte det. En annan är kvar på 30 + och svajar.

Tog zoomern ut på en inspelning häromdan ute i Trångsund. Speciellt par som bor där, åh fn.

 

Jag har till.och.med börjat kolla på serier, rekommenderar Breaking Bad, finns att kolla här:

http://dreamfilmhd.sh/series/details/2453-breaking-bad/

 

 

Nu bort till Convini och kolla om det finns nån glass,

 

Tiara

 

Be first to comment