Heldag 

Tog sovmorgon till sju igår söndag och vaknade upp till strålande sol. Drog till hemköp och köpte några brödbitar och en kaviartub och sladda bort till FKI för att möte upp Svenne och Nils. Frukost intogs i semi-ryggläge lutandes mot en roddbåt modell mindre.

 

Svenne och Nils som de lirare de är fick för sig att något glimmade mellan bryggplanken och det upptogs deras intresse rätt länge. Jag hann både lyssna på en och annan p3dokumentär medan låg framåtböjda likt de bad till någon gud. Det hittades inget men det förstod ni förmodligen.

Svenne och Nils trodde det var guld som glimmade och var så ivriga på att hitta det, sälja det och köpa nya kolfiberkajaker för pengarna. och en Zoomer-moppe till Svenne.

Neej lägg inte ut den där bilden sa Svenne, eller nja, det var lite otydligt sagt av honom. Han kan ha sagt det men det kan också ha varit “lägg gärna ut den där bilden Marre!”

vi körde våra tuffa surfskis in till Nybrokajen och där väntade vi in diverse båtar som gav oss skjuts hela vägen tillbaka till FKI. Bra vågor, jäkligt fint. Körde obligatoriska after-ski mot husväggen bronzandes!

Min gamla kompis Nathalie kom förbi och pratade bred skånska. Vi andra nickade och låtsades förstå det mesta.

Kapplöpning till en pizzeria nära SKK där Svennes båge fick agera matbud, pizzorna drog vi i oss snabbt på en kall brygga.  Jag körde Quattro stagioni. Svenne och Ane körde en flottig fin en som de kallar för “Marre-pizzan” oxfilé, massa såser och annat kladd.

Kolla här vad kul, Svenne hittade den här på Instagram. Det var nån random kille som fotade oss när vi hade fina körningar bakom en charterkärra.

 

Här bilden igen.

 

Nu är jag på knepet och drar in pengar åt Löfven och co.

 

Tjenare,

 

M

Be first to comment