Solen i ögonen och snor på bröstet

VILKEN DAG!

Vaknade svintidigt, kikade ut från mitt matfönster och såg att isen låg på Mälaren. Drog ett meddelande på fejjan att jag kör på Fki vid 09.30. Drog dit i god tid med ett pitstop vid min mataffär där jag tjackade lite gott bröd och en kaviartub. Sladdade bort, låste upp grinden och slog mig till ro.

 

och käkade upp mina brödbitar med massa kaviar (bra med lite salt i kroppen vettu) medan solen gassade. Tror på riktigt jag fått bränna idag. Inte så jäkla svårt att få det en sån här dag, min hy börjar typ på noll efter en lång vinter med mest inomhusjobb och prylar. Inga spanienresor som vissa andra drar på.

körde apelsinturstempo ner till Nybrokajen med Nils fram och tillbaka och småsnicksnackade, hängde på Svennes favoritbåt Angantyr och drack några klunkar sjövatten. Livet på en pinne. XL.

Tillbaka vid bryggan så mötte Björn Johnsson upp som hade letat lyckan på Lidingö med Maciej men utan lycka så beslöt sig Maciej med att slipa på nån båt och Björn brände till Fki. Jag och han körde: “köra ifrån varandra och sen vänta in varandra-leken.” Det var jobbigt. Björns hjärta slog snabbt och min kropp värkte. Den är klart iiiinte i form för något stordåd. Tur att det är några veckor/månader? kvar till tisdagstävlingarna då formen ska vara toppad.

 

Björn är ett skolboksexempel på hur att tänka på säkerhet på vattnet. Lysfackla (den röda staven), en Spot som skickar signaler och som man kan skicka efter sos med, visselpipa och en bra flytväst.

Vi satt sen hela gänget och snackade ett par timmar medan vi delade fint på en apelsin som Nils hade med sig (det går bra nu). Fylla på energidepåerna efter hårt pass är ingen av oss särskilt bra på verkar det som. Rätt så avslappnad inställning till idrotten.

 

Swishade hem på Zoomern och fällde ut mina lång ben på min brygga på Lilla Essingen och tryckte lite extra D-vitamin, allt för att maxa livet. Live a little sägs det?

 

Nu powernap och sen ikväll middag med massa folk från vildmarksmässan.

 

 

Tjenixen pixel

Be first to comment