Stockholmscupen Brunnsanbataljen

Tjenare,

Ikväll var det Stockholmscupen och första deltävlingen i form av Brunnsanbataljen, 6,7 km i Brunnsviken.

Jonas fixade bil och tog klubbens släp där jag och Katta lastade på våra skis. 

Rätt bra tryck borta i Brunnsan som vanligt där det minglades bra innan:

Björn Johnson som jag vet har kört på bra, muskelmannen Maciej har kört extremt hårt på gymmet i vinter och maratonbruden Julia Seger som är en duktig våghängare. Vår talang Jonas Sandström med bakgrund inom judo- och nu fullfjädrad kanotist på bara två år? Katta som är klubbens näst mest taggade tjej efter Hanna Höij (som kör fruktansvärt hårt). Elis var ute på hajk med sitt jobb och körde tyvärr ej.

Jag hoppade i min surfski rätt tidigt och ville värma upp länge, har verkligen känt att kroppen Kan köra på hårt från att vara kall, men det är inte optimalt så ville vara varm. Körde inge fart innan för jag ville inte känna efter.. hur kroppen skulle svara ville jag veta först när starten gått.
Starten gick och jag tryckte på rejält, bra grepp i vattnet av min Greentippaddel, hade Björn till vänster om mig nån hundra meter men sen släppte han, några kanoter till höger om mig var Maciej och Julia. 

Sist på Norrviken låg jag med Maciej och på förra årets Göta kanal drog jag runt Julia ett par mil.. visste alltså att se gärna ville hänga med mig.. men var var de? Haha jag hade kommit loss ensam och höll det så stabilt.. och utökade. Skön känsla i kroppen! Förtog mig inte utan gjorde ett stabilt bra lopp. Fint!

Resultaten.

Och en del bilder. Mer kommer sen när Linda i Brunnsviken lagt upp de på deras fejja.

/Marran

Be first to comment