Att bli med simväska

Jag älskar inte att simma- har nog alldeles för små händer för att få någon riktig fart..;) och tycker att spendera tid inomhus i en simbassäng känns som slöseri med tid- eftersom jag inte tycker om inomhus. När isen har smält och man kan ge sig ner i sjöar och vattendrag är det dock riktigt trevligt att simma- med paddlar. Och då går det undan. Det är kanske inte vackert men det går undan.

Har hunnit med två swimruntävlingar i vår och vunnit fina priser på prispallen. Pengar (jooo!) och nu i helgen min första simväska. Simväska! Att ha en simväska på ryggen känns dock fel eftersom jag fortfarande inte känner mig som en simmare (som väl älskar att hänga längs bassängkanten och klocka längder?). Det känns helt enkelt lite som jag försöker lura mig själv. Lite som när jag satte på mig cykelbyxor med hängslen för första gången..

Lite bilder från helgens fina race i Eksjö, ett lopp genom tolv sjöar- lite kort för min smak men grymt vackert. Sjöarna var fulla av vackra näckrosor som fastnade i paddlarna (sorry).. men det var helt manetfritt och ljummet vatten.. Och slutade ju ok:)

Lite bilder från racet:

Precis innan start- har vi fattat att vi ska tävla?..

Bild: Dick Johnson

Körde våtdräkt som slutade nedanför knäna- sjukt varmt, som vanligt när man kör. Antingen är det för varmt eller för kallt. Lite av charmen..

Bild: Dick Johnson

Simväskan..

Nu ska jag jag packa den full- med nåt 😉

 

Be first to comment