Nationaldag hela dan

Åh vad skönt med en ledig dag mitt i veckan. Nån gång i livet ska jag förhandla mig till det, det är svinnajs!

Gick upp tidigt och rappade av massa mejl sen vid åtta drog jag i mig en snabb frulle, moppen ner till SKK och lyssnade på lastningslogistik vilket slutade med att jag paddlade själv bort till Fridhemskanotisterna vid mälarhöjden. Väl där var det fullt med folk inför Öarna runt 12 km.

Bra pepp vid starten eftersom Tommy Karls var med. Starten gick och efter två drag kände jag att mitt blad på höger sida vred sig, jäääklar. Inget att göra utan det går absolut inte att paddla såhär. Såg hela startfältet dra iväg medan jag paddla åt andra håller. Fick låna en klubbpaddel modell ungdom och modell okänd och satte igång och vevade. Kom ikapp de flesta förutom Tommy och Hannes Sterner. Slutade alltså trea trots missöde deluxe i starten. 

Käkade hamburgare på bryggan som klubben fixat och mingla. Låna sen Torbjörns paddel och paddla hem.

Åkte sen till päronen och målade deras garage och åt tidig middag sen vidare till Jörgen i Sickla och limma paddeln.

Full fart!

Bilder nedan.

Bra armar på Tommy..

Gonatt då

Be first to comment