Tisdagstävling

Ikväll, två varv åttan dvs totalt 10 km.

Bra folk med där Elis, Nils och Hukkanen + Simon körde en racing k2a.

Jag tog det lugnt första femti metrarna och hoppade upp på k2ans våg med Elis på andra sidan.

Efter några hundra meter ökade jag lite och kom förbi med de hängandes på min våg och Elis med. Vid vändningen nere vid varvet vid Långholmen tryckte jag på lite mer och kom loss helt. K2an och Elis halkade av. Kändes fräscht i kroppen förutom små domningar i högra handens långfinger. Körde på med kanske 10 sek försprång ett par km innan jag saktade ner och släppte upp k2an. Vi körde bredvid varandra med Elis långt bak. Domningarna i handen blev lite värre och jag stannade till och stretchade med resultat att k2an fick några meter som de behöll in i mål.

Sammanfattning, riktigt bra genomkörare. Hela kroppen fungerar asbra och är stark frånsett små domningar. Jag tror de beror på:

1) höll paddeln för hårt

2) salt/mineralbrist

3) nåt annat.
Tjenare

Vem är det här på bilden?

Resultat

/M

Be first to comment