Från Åre till Amalfi

Åre va jäkligt fint ( men kort:(

Paddlade på sjön med dotra Lilo, körde ett mini forspaddelrace på plattvatten pga flyttad bana. Träffade goa vänner. 

På fredagmorgon flögs det hem och sen vidare till Neapel för bröllop här  vid Amalfi. 


Kvällar i åre. Ullådalsprommenad 

Tider som tyvärr ej stämmer :/

Vet att jag paddlade drygt 3 min snabbare än Calle som enl listan var 1,5min före mig. Och då har jag typ paddlat lika fort i en Squall+ som Wangler i en racelåda…. det stämmer ej heller, han var nog klart snabbare än resultatet också, snabb in lördags var han också hörde jag, snabbast till stranden ?? , KUL ivf! Synd med dessa tider dock, hade vart kul å se så här i efterhand,  nån som känner sig skyldig i gummibåten där ? 😉

Nu, Amalfikusten.

Lunch med lilldotra Ia

Im blir det mer med detta sällskap för då e D bröllop på g. 

Capri där längst bort. 

Samma strand från nära håll och från bergen. 

Och hemma i butiken så bygger vi ut. Snart så kan vi visa dubbelt så många kajakmodeller på ett bra sätt. 

Kul! Kör hårt där hemma vetja! 

Be first to comment