Livet efter miljonvinsten hade betytt sport och hälsa

 Vem har inte funderat på hur livet hade sett ut efter en miljonvinst. Om man tar en lott så får man ju åtminstone någon dag på sig att dagdrömma om hur miljonerna ska placeras. Faktum är att folk går och vinner sinnessjuka summor på lotterier som det enorma powerball lotteri som finns i USA. Som svensk så kan man numera komma åt de stora internationella dragningarna online så man måste inte vänta på att svensk lotto når format som kittlar fantasin.
Göra något nyttigt för pengarna
När folk vinner stora pengar på lotterier så får man ofta höra att de köper dyra resor och annat lyx. Det finns också gott om berättelser om lottomiljonärer som förlorar allt på vansinniga investeringar. Man hör dock sällan om nyttiga projekt till följd av att vinna på lotto online, men visst är det många som drömmer om att få tid och råd att lägga mer tid på sport? Och inte bara det. Idag så är det ju många som vill äta på ett visst sätt och det kan bli dyrt. Man får acceptera att det kanske inte går att leva helt i enlighet med en viss diet då den kräver socker från en rot i Afrika och ett vitamin som bara finns i stenar på månen.
Bygga träningslokaler i hemmet
Drömmen om ett hemmagym kunde enkelt uppfyllas med en lottovinst på några hundratusen kronor. För att slippa störa andra i hushållet med oljud och vibrationer så kunde man bygga en friggebod för träningssyfte. Boden skulle rymma precis de maskiner som man behöver och givetvis också inredas på ett sätt som ger bra luft, gott om ljus och så speglar så att man ser vad man gör. En friggebod låter faktiskt bra mycket trevligare än ett garage, men det är klart, det finns ju garage som ligger ovan mark och som ger liknande förutsättningar.
Träna när man vill
Den som jobbar på utan miljonvinster i sikte får nöja sig med att få in träningspasset där det blir en lucka. Men med miljoner på kontot så kunde man ju verkligen träna vid rätt tidpunkt. Efter att ha dirigerat hjälpen i hemmet för effektiv städning och matlagning så finns det hur mycket tid som helst till att hålla sig till ett bra träningsschema.
Om man planerar att vara med i ett lopp som startar under morgontimmarna så kan man förbereda kroppen på att anstränga sig just vid denna tidpunkt. Det kan man ju bara drömma om då ungar ska lämnas på förskola och jobbet kräver att man kommer i tid. Pengarna gör att man kan träna när det är bäst för kroppen vilket kan variera beroende på vad målet är.
Sportresor till främmande länder
Sist men inte minst så skulle en miljonvinst på lotto kunna leda till mycket spännande resor. Bergsklättring, vandring, cykling i öken och annat som man bara kan drömma om. Med gott om resurser så kan man ju även bjuda in en bästa vän eller partner så att man får trevligt sällskap då man ger sig ut i världen för att uppleva den på ett friskt och aktivt sätt.

Be first to comment