Tisdagsrace runt Kungsholmen 

Min plan var att ta det rätt lugnt idag men det var högt tempo från början där jag tog kommandot efter ett tiotal meter som jag sedan utökade hela varvet runt. Bra snittfart tror jag, kanske 13,50 km/H nånting. Bådar gott inför KM och Kungsholmen runt om två veckor, vill där ligga på snittfart närmare 14. Kanske över till och med?


Nils körde bra idag. Jonas lite sliten efter Seamaster i helgen.


Nils. Och Torbjörns ryggsäck.


Igår var vi på bio. Jag, Mackan, Johan Andersson och Kristian Berglin. Ni som kan er multisporthistoria vet att de här tre tillsammans med en norsk tjej är/var yngsta laget nånsin att köra Eco Challenge en gång i tiden.

De gjorde lumpen ihop och blev dödspolare och på den vägen är det. Alla tre är nu massa år senare fortfarande löjligt väl/genomtränade.

Vi kolla på rullen Dunkirk igår, bra!
/M

Be first to comment