Pappas födelsedag!

Skön dag idag. Rätt lugnt på jobbet och dra tidigt sen hem till päronen och hänga där ett tag(för kort tid) och fira pappa som fyllde år. Svingod middag och både tårta och marängswisch, det ni.

Underbara underbara föräldrar 

Brände sen hem som blixten för att hinna med tisdagstävling och testa en ny racerkajak..

Missade starten med kanske tjugo sek.. inte bra.. väntade till alla passerade och lite till.. sen satte jag igång jakten och fick slita hårt för att komma ikapp förstaklungan där Nils var uppe och drog hårt (bra Nils).

Låg och vila lite til vändningen längst ner vid Långholmen där jag var pigg igen och ville köra på. Per Ernström som låg på sidvågen höll på att tjata att “du missa starten och inte med i tävlingen”. Surgubbe tänkte jag och brände på hårt hela utsidan av Långholmen och runt ner i kanalen. Jens satt på en brygga och hejade.. jag svängde in till honom och småsnacka till klungan kom ikapp (där Nils fortfarande drog). Körde lugnt efter de in i mål. Eftersom jag ändå missat starten så var det inte så viktigt ändå med tid och grejer.
Kajaken kändes svinbra, kroppen svinbra.

Lite bilder här från polare i klubben som körde.


Björn.


Nils vinnare idag.


Katarina Mars


Jag


Kajaken


Och imorse på väg till jobbet,

Jäklar vad fint va.
Godnatt

Be first to comment