Fin lördag 17/2 2018

Tjena,

Grym lördag!

Sovmorgon till strax efter sju, chillade hemma, åkte till pappa (mamma är i Tyskland och hälsar på sin syster), vi tog en halvlång prommis med Rappe i fint vinterlandskap.. käka sen varmkorv och kollade på olidligt spännande OS-stafett damer 4*5 km där Anna Haag körde bedrövligt dåligt och var 26 sekunder efter första sträckan. Kalla körde upp allt och växlade som etta till Ebba Andersson som körde svinstabilt och växlade till tight tvåa till Stina Nilsson som tyvärr blev slagen i en långspurt av Marit Björgen.. 38 år.. sjukt. Det finns alltså hopp att vara duktig trots en halvhög ålder!

Efter det teater på Stadsteatern där jag var med en tjejkompis och såg på Våra drömmars stad, bra!! (Men) stadsteatern är stadsteatern och det är fasen lite svårt att hänga med i svängarna.

Biljetter från päronen i julklapp, kul, eller tillochmed askul att få en upplevelse i julklapp.

Volvon nytvättad och fräsch, älskar den här kärran.

Brände sen till Nacka där jag mötte upp Jörgen och vi körde vårt sedvanliga k2 pass inför Vohandu. Lugnt fint tuggummitempo och fokusera på balans, teknik och sittställning. Idag var kanske första gången vi båda tyckte att det var härligt!

Bilder från paddlingen.

/Marre

Be first to comment