100 varv på Kristinebergs IP

Igår tror jag det va så slog det mig att det vore ju kul att åka ett riktigt långpass längdskidor vasaloppshets och allt vad det är. Det finns ju riktigt riktigt bra längdspår lite överallt nu men logistik är inget man vill hålla på med så jag föreslog på facebook att köra 100 varv på Kristinebergs IP, ett varv 400 m.

Björn Grönesjö på kajakklubben nappade och Jens kom dit och körde ett tag.

Vi puttrade på i rätt behaglig mak, pausade var tionde varv och tog några klunkar Mode och lite nyponsoppa då och. Det var väldigt lättåkt så det var inga problem det som är lite segt är just att det blir sjukt många varv. Sista 70 varven lyssnade jag på podcast, Krull och kriminell. Lyssna!

Svenne var förbi och plåtade lite, kul svenne!

Vaknade upp imorse med stor sol som lyste, perfekt dag alltså. Fin Frulle i form av yoggi yalla. Man ska inte skämma bort sig.

Så fina spår, typ världsklass och de höll sig alla hundra varven.

Klara!

tog sen moppen hem och tar nu ett långt bad,

Marre

Be first to comment