Betting på vintersporter

Betting på vintersporter

Att utföra sporter tycker jag verkligen om och speciellt nu under vintern. Då tar jag varje tillfälle i akt och ger mig ut, antingen för att åka skidor eller vandra. För det mesta brukar det bli i de svenska fjällen, då jag tycker att dessa är ypperliga för mig. Det är inte så långt att resa och både skidåkning och vandring är väldigt varierade. Det finns möjlighet att åka över en dag, en helg eller en vecka och priserna är betydligt bättre än till Alperna. Vad gäller specifika platser har jag hittat några bra tips här.

Förutom att själv utföra sport tycker jag även om att köra betting på sport och speciellt nu i vinter, då vinter-OS gick av stapeln i Sydkorea. Sverige lyckades verkligen väl och vann hela 14 medaljer, varav 7 guld. Jag lyckades tippa in rätt många resultat och vann en hel del pengar under OS. Min favoritsajt för betting är Mr Green, då den är så lättnavigerad och användarvänlig, förutom att de också erbjuder ett mycket bra casino. Läs mer i denna Mr Green recension.

Det bästa av allt var att alla mina vinster var skattefria, eftersom Mr Green har en europeisk spellicens. Här är en bra källa för att lära sig mer om vad skattefria vinster är för något och hur de fungerar. Jag hoppas fortsätta betta på vintersporter och kommer nog att fokusera på längdskidåkning framöver, nu när OS är över. Håll tummarna för att jag kommer att fortsätta tippa rätt resultat!

Be first to comment