En vecka kvar…

Ja, det närmar sig… förra sommaren bestämde jag mig för att vara tjänstledig några veckor för att göra en riktig långpaddling längs hela Sveriges kust. Det så kallade blå bandet. Från Svinesund till Haparanda. Vansinnigt? Kanske. Svårt att förklara varför man gör nåt sånt här helt frivilligt… men tankarna har funnits ända sen jag började paddla för några år sen. Och om en vecka lägger jag i kajaken vid svinesundsbron och börjar resan runt kusten. Tanken är att nära och kära och övriga intresserade ska kunna följa min framfart här på multisportbloggen

Kolla även havspaddlarnasblaband.se

Där finns en lista med alla årets tokstollar som ska försöka “erövra” det blå bandet.

Provpackade lite ute på Djurgården idag. Mest för att kolla att grejerna får plats och sen körde jag ett varv för att känna på kajaken fullastad. Har bara paddlat den tom hittills. Det mesta känns fint. Men inte helt nöjd med sittställningen än. Åker till plastverkstaden på måndag kväll för lite sista fixande…

Jag har fått till anständigt många mil i år, trots att isen låg länge… Dock har jag framförallt paddlat maskin och mina andra kajaker. Med facit i hand kanske det hade varit smartare att fokusera ännu mer på att paddla havskajaken istället.

Jaja, jag kommer ju paddla den mycket nu istället…

My weapon of choice. VKV offshore.

Här kommer jag sitta några timmar i sommar… notera solcellsladdaren i fronten. Fint ska det va!

Mycket prylar att knöka ner.

Svanen som byggt bo vid kajakklubben var lika intresserad som vanligt…

/Nils

Be first to comment