Femte dagen…

Ojoj. Vilken dag! Började med stadig frukost på Hälsö. Stort tack för kost, logi och sällskap Julia och Håkan! Hela gänget hjälpte till att få kajaken i vattnet. Jag tutade lite i mistluren sen bar det iväg.

Skulle passera inloppet till Göteborg och var lite stressad över att eventuellt hamna i ett chicken race med en mega stor stena line båt. Allt gick dock bra. Men jag vred på huvudet typ var 30e sekund. De är både stora och snabba de där rackarna. Sen mötte jag upp Petter, en kursare från handels och käkade finlunch i hovås. Det är 19 (!!) år sen vi började plugga. Efter att ha snackat en stund och käkat en lång härlig lunch så åkte vi ut med Petters motorbåt till Valö och några andra fina ställen i Göteborgs skärgård. Badade lite, käkade glass, hade det allmänt väldigt trevligt! Tack för det Petter!

Det var 30 grader och helt molnfritt idag. Underbart! Men nästan för varmt för att paddla.. körde en liten stund på kvällen och har slagit upp tältet på ett väldigt obekvämt berg. Men utsikten är fin!!

/Nils

Be first to comment