Första dagen…

Sov ut hyfsat länge och käkade en stadig frulle för att så småningom tuffa iväg mot Svinesundsbron. Bredvid parkeringen fanns en liten sandstrand och brygga som lämpade sig väl för lastning.Väl i vattnet kändes det först lite märkligt att verkligen vara på väg. Men kul såklart! Tungt med helt fullastad kajak. Skönt att det var medströms till att börja med. Det blåste en del under dagen men det var faktiskt ganska skönt eftersom det var ordentligt varmt.Vy från cockpit.Det lilla hålet till höger såg ut att vara en okej passage på kartan. Går det att ta sig igenom?Lite tight, men jodå det gick fint.Tog lång paus för både lunch och middag samt passade på att bada vid middagsrasten. Skönt! Fantastiskt vacker skärgård och en härlig första dag!Lite bortanför rådjuret slog jag upp tältet där jag nu ligger och ska strax knoppa in. Siktar på en hyfsat tidig start imorgon, men tänker inte ställa klockan… :-)/Nils

1 Comment

  • Svara maj 28, 2018

    Juan Pla

    hejar på dig Nils!!! Det ser bra ut så lång!

Leave a Reply