Gropen extreme

Det här är det värsta med ocr och att jag är lite vild. Dagen efter ett lopp har jag ont överallt!! Fraktur i fingret. Skrapsår på knän och armbågar och allmänt stel. Fan det känns att jag börjar bli gammal!

Men jag körde gropen extreme igår i Uppsala, ett sjukt kul lopp med mycket backar. Roliga hinder och fin traillöpning. Annika billsatam körde även gropen så ja det sprider sig och det förstår jag så jäkla kul det är. Jag har tränat halvt ok denna vecka. Men tyvärr stör alla jäkla ocr tävlingar min träning för åre. Och min träning för åre förstör för min satsning på vm i ocr i höst. Men jag delar upp det och det går ok men är inte optimalt.

Nästa helg är en viktig ocr tävling i Oslo lite ovanför holmenkollen.  Den är sjuk backig så det blir bra träning för åre. Men det är vilan innan och efter som förstör när man tävlar så ofta.. nu ut och sola😀

 

 

Be first to comment