Konstig söndag.

Jag började söndagen med 2 timmar paddling. Äntligen så börjar tekniken sitta lite bättre. Musklerna börjar vänja sig vid rörelsen. För några veckor sen orkade jag inte ens hålla paddel rakt ut från kroppen mer än nån minut. Så kroppen börjar vakna lite.

Så va hände jo jag fick ett mess om en sjukdom i ett friidrotts lag och dom ville att jag skulle köra 1500 m åt dom. Men va fan min kropp är inställd på halvhårt och länge. Men men vill inte svika och ok träning. Efter paddlingen svepte jag 2 moster och åkte bort till Sätra ip.

Ni som följt mig vet att mina hälsenor är helt körda. Så jag värmde upp med massa tåhävningar och lite löpskolning innan jag körde 2 stegringslopp.

Dax för start och jag visste fan inte ens vart man skulle stå ens. Men det löste sig.

Pang och så gick starten. Gick ok. Munnen va son jävla Sahara kunde inte stänga eller öppna munnen den va fast. Bland det värsta jag känt. Benen kändes tunga och pulsen ok. Kom bara upp i 176 av mitt max 180 -181.

Tid 4.39 enligt min klocka. Va väl ok.

Åkte hem och straffa mig med några ggr i hammarbybacken. Nu i badet och snart hockey och nåt att äta för första gången idag.

Hörs😁

Be first to comment