Måndagens och tisdagens aktiviteter

Förutom kontorsaktiviteter (aka det som finansierar paddlingen) så hann jag med att hämta torrfodret, lite smått och gott samt inte minst det dubbla lyxliggunderlaget på Naturkompaniet. Sladdade in 10 minuter innan de stängde för dagen. Fick snabb och proffsig service som alltid! Jag tänker att den lilla återhämtning jag får sker mestadels på natten i tältet så viktigt att ligga skönt. Oftast halkar jag av liggunderlag med standardbredd så nu blir det ett dubbelt som fyller typ hela tältgolvet. Mysigt va?! Personalen sa att det blev det längsta kvittot på ett tag. Många påsar med frystorkat… Butikschefen Luis, som också är entusiastisk paddlare och klubbkamrat i Stockholms kajakklubb, ser glad ut!

Åkte sen till Patrik på plastrek i Knivsta. Han ska hjälpa mig att få till sitsen på ett bättre sätt med mer avlastning för kroppen. Dvs minimera träsmak där bak. Lustigt nog kommer vi från samma lilla ort i Småland. Och det, kan jag avslöja, är en kvalitetsstämpel av högsta valör! Patrik jobbar med små speciallösningar i plast inklusive kajakreparationer. Vi började skissa på problemlösningar vid halv nio och jag åkte därifrån strax efter tio. Hos landets alla hårt arbetande entreprenörer lyser flitens lampa för jämnan…

Prototyp till komplettering av sitsen i papp. Ska bli spännande att se slutresultatet!

Kajakförflyttaren har idag lämnats på service. Vore ju snöpligt om jag blir sen till Svinesund pga motorhaveri eller annat oförutsett.

Saab. De sägs göra bra flygplan.

Ja… hej och hå, det är mycket med det jordiska.

/Nils

Be first to comment