Tillbaka efter långt uppehåll i bloggandet

Tillbaka 😀

Vet inte ens om nån läser bloggar ens längre. Men jag tycker det är kul att skriva av sig lite ibland och dom som känner mig eller har läst min blogg förut vet att jag tycker och tänker mycket och gör saker på lite annorlunda sätt.

Så nu är jag här igen och får se vad som händer.

Sååå sitter på en bänk i sickla och stretchar mina trasiga hälsenor som typ varit trasiga i 5 år.. Är sjukt nervös för det är race i morgon. (Tough viking stadion.) Jag fattar inte varför jag ens blir nervös. Eller jo lite jag älskar att vinna. Men har egentligen ingen super press på mig. Jag är snart 41 och jag springer som jag är stelopererad med mina hälsenor. Så jag vet att jag inte kan konkurrera, ändå så blir jag arg om jag inte gör det..

Jag sprang banan igår och idag. Finns ett par ställen där jag kan slarva om man inte är noggran annars är det bara springa och ha mjölksyra från start till mål 😂

Formen är ok. Men kroppen mår dåligt. Trötta ben och ingen energi (försöker gå ner i vikt igen) har försökt gå ner i vikt i 5 år och det går inge bra men det är ett annat inlägg.

Så innan jag slutar. Ni som aldrig kört hinderbana, TESTA Sååå stört kul. Åk och kolla på stadion i morgon så kommer ni fatta.

Hörs i morgon får vi se hur det har gått😀

 

Be first to comment