Tough viking stadion

Ja då va den avklarad. Gick ok fast åt helvet.

Jag gjorde massa saker som jag aldrig gjort. 1 Jag värmde upp!!!!  Men det va ett måste för min kropp är sååå sliten och tar sig knappt upp ur sängen på mornarna.  Nr 2 är att jag messa och fega. Vet inte varför faktiskt men har några teorier.

Så starten gick och alla drar på som fan och jag som vanligt kommer långt efter i starten. Efter ca 1 km börjar folk krokna som vanligt och jag går på ganska hårt. Hinderna är lätta men då är det svåra att göra dom snabbt som fa… Men det är svårt för mig för att jag är så stel och osmidig. Efter ca 4 km är jag topp 6 och efter ca 6 km är jag 5a och ser 4an nära. 6an som kör för samma team som mig är snabbare i hinderna men jag i löpningen. Nu till det mesiga. Jag slår av på farten lite för jag rädd för ett hinder som är på målrakan inne på stadion (atlas stenarna).

Det är en gummiboll som väger 80 kg som är omöjlig om man inte har rätt teknik. Jag har övat dåligt på den och tom bommar den 2 ggr på tävling och då tappar man typ 2 min. Men jag klara den inte supersnabbt men ok. Och jag tappa en placering där pga att jag va lite långsam sen att jag gick och börja lyfta dambollarna istället för herr först. (Sååå dåligt rekat!!!) Nr 2 mesiga va att jag när det va ca 1 km kvar då jag och kollegan såg 4an framför oss. Så kommer vi fram till el hindret. Och jag tar hindret bredvid som tar ca 10 sek extra och som sliter på kraft. Va fan!!! Det är sååå dåligt!! Hade häng på 4an men kom 7a…

Men men fan va kul det är.. och 2 juni är det Oslo får se hur mesig man är då…😀

 

 

Be first to comment