Andra halvan sjätte dagen samt morgon sjunde

På eftermiddagen blåste det upp och gungade på rätt friskt på slutet. Hade jag paddlat surfskin så hade det varit en riktig rolig sträcka. Men med ca 60 kg ekipage så är det tungt att accelerera upp med vågorna och surfa. Körde på surf några gånger vilket var kul men det tog ordentligt på krafterna.

Kom så småningom in mot apelviken där det kan bli hyfsad storlek på vågorna, blev översköljd några gånger men inget dramatiskt.

Handlade lite och fyllde på med vätska och vitaminer.

Slog sen en signal till Erik som bor med Stina och deras tre barn i Träslövsläge som ligger i viken bredvid apelviken. De var hemma och redo att ta emot en paddlingsbesökare. Kul! Det blev lite snack, provsmak av nykokta havskräftor och sen fick jag sova i gästsängen, mycket skönare än klippskrevan dagen innan!! Efter en lugn start och frukost så var det dags att tuta lite i mistluren och kasta loss igen. Jag tycker det är kul att blåsa i den där luren. Undrar vad barnen tycker?

Tack Stina och Erik!

/Nils

Be first to comment